Här om dagen var jag ute och gäddfiskade med Karlskronas störtsköna betesbyggare Jens Norblad (Jenzza Lures) och Tommy Nielsen (TN-Lures).

Vi hade ett riktigt kalaskul race under morgonen med trippeldrill och många dubbelhugg. Gäddorna lurkade runt överallt och Jens hade tagit oss till en väldigt het vik. Storgäddorna kan inte varit långt borta, men dom var envisa med att skylta sin frånvaro. På slutet hade Jenzza en fet efterföljare som ganska säkert passerade magiska strecket, men retligt nog gav den bara några smånafs utan att fastna på Jens krok.

Under dagen fick vi också se två vackra havsörnar och en del skönt värmande sol. Om jag ska klaga på något så var det den beska kycklingsalladen från Preem, som inte hade varken dressing eller pasta som jag med så stor förhoppning hade väntat på framåt lunch. Tur som var hade Tommy ballerinakakor med sig som han bjöd på istället!

Två på 91cm blev dagens toppar. Mängdmässigt bortåt 30 fisk upp, eller vad tror ni Tommy och Jens?

Tack för dagen Jens och Tommy!